Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie
micingirt
micingirt

Hisler İçinde

Yorum

Hisler İçinde

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

369

Okunma

Hisler İçinde

Yalnızlık cephanem şiirler ordum
Zaferlere koşan hisler içinde
Hükümran ben değil durun diyordum
Yığınla boğuşan hisler içinde

Üslup ne şuur kim ne kaldı elde
Fıtrattan kopmuşa izah et gel de
Hakikat sanıyor kin nefret dilde
Zembillerden düşen hisler içinde

Bağır bağır bağır sağırlar duya
İrfan idrak hayâ düştü kuyuya
Bakar ve görmezler sınav da bu ya
Hayâlleri aşan hisler içinde

Ömer Ekinci Micingirt

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hisler içinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hisler içinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hisler İçinde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL