Sarhoşluk kusur yaratmaz, kusurları açığa vurur. seneca
YAVUZ GÜÇLÜSES
YAVUZ GÜÇLÜSES

Bana gülüyor

Yorum

Bana gülüyor

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

444

Okunma

Bana gülüyor


NE KADAR GİZLESEM DUYGULARIMI
BİR YOLUNU BULUP DÜŞMAN GÜLÜYOR
SIR DİYE SAKLARIM HATIRALARI
GECELER HALİME BAKIP GÜLÜYOR

KAHIR DEĞİL Kİ BU ÇEKİNCE BİTSİN
GÜNAH DEĞİL Kİ BU ÖMRÜMDEN GİTSİN
DERMAN DEĞİL Kİ BU YARAM KAN KESSİN
MELEKLER HALİME BAKIP GÜLÜYOR

KILIÇTAN KESKİNDİ O SON SÖZLERİ
TOZ DUMAN ETTİ GİTTİ BU ŞEHRİ
KOPTU YÜREĞİMDE SEVDANIN TELİ
ŞARKILAR ŞİİRLER BANA GÜLÜYOR

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bana gülüyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana gülüyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bana gülüyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL