İyimser bir insan ışık olmayan yerde ışık görebilir; ama kötümser biri neden hep onu söndürmeye koşar? (michel de saint pierre)
İDRİS ESEN
İDRİS ESEN

Ukde

Yorum

Ukde

4

Yorum

19

Beğeni

0,0

Puan

714

Okunma

Ukde


Bu dünyaya gelmeseydim
Bu dünyayı görmeseydim
İçimde ukde kalırdı.

İdris Esen, Eylül, 2021, Erenköy


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ukde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ukde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ukde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
2.9.2021 13:06:08
Şiir üç satırdı ama hatırı sayılır satırlardı. Şairimi kutluyorum...
AZAP
AZAP, @azap
2.9.2021 00:37:25
nerden bilirdik ki dost...anlam yüklü çok nefis dizelerdi kutlar esenlikler dilerim...
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
1.9.2021 19:21:01
Takdir-i ilahi, anlam dolu bir yürek sesiydi şiiriniz kutluyorum tebrikler üstadım.
Sonsuz selam ve saygılarımla.
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
1.9.2021 17:42:38
Merhaba
OL DENİNCE OLDURANIN TAKTİRİ
Ömrüne bereket
Sağlıcakla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL