Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie
ta
tankut mutlu
@tankutmutlu

Böyle Gitmez

22 Ağustos 2021 Pazar
Yorum
Şiirgram

Böyle Gitmez

( 2 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

450

Okunma

Böyle Gitmez

Böyle Gitmez

Böyle gitmez bu düzen değişmeli artık Dünya
Kötülerin hüküm süreceği bir Dünya istemiyoruz
Para için bu kötülükleri yapanları istemiyoruz
Tüm her şey zamanı geldiğinde değişecek elbet

Bir Şarkıya kalbini veren insanları istiyoruz Dünyada
Kötülükle kazanan insanları istemiyoruz bu Dünyada
Sevgiyle gelecek olan Barışı ve İyiliği istiyoruz Dünyada
Bu düzen elbet değişecektir yeter ki kalpler Sevgiyle dolsun

Tankut MUTLU 21.08.2021 Cumartesi 23.30
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Böyle gitmez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Böyle gitmez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Böyle Gitmez şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.