Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie
ta
tankut mutlu
@tankutmutlu

YAŞAMAYI SEV

18 Ağustos 2017 Cuma
Yorum
Şiirgram

YAŞAMAYI SEV

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1318

Okunma

YAŞAMAYI SEV

YAŞAMAYI SEV

SEV YAŞAMAYI GÜZELLİKLERİ
SEV YAŞAMAYI İYİLİKLERİ
SEV YAŞAMAYI MUTLULUKLARI
SEV YETER YAŞA MUTLU OL

SEV YAŞAMAYI MERHAMETİ
SEV YAŞAMAYI AŞKI, SEVGİYİ
SEV YAŞAMAYI KÖTÜLÜKLERİ YOK ET
SEV YETER YAŞA MUTLULUĞU YAŞAT

TANKUT MUTLU 18.08.2017 CUMA 15.21
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaşamayı sev Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşamayı sev şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞAMAYI SEV şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.