Geceler sonsuz değildir. albert camus
yusuf  yılmaz
yusuf yılmaz

KURBAN

Yorum

KURBAN

( 2 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

551

Okunma

KURBAN

KURBAN
Yusuf Yılmaz
Dostlar gelir gurbetten
Yorgun gözler hasretten
Tatlı dil hoş sohbetten
Sözüne kurban.

Yeni köprüler kurulur gönülden
Bir oh çekilir derinden
Sevgi dediğin yürekten
Atışına kurban.

Ruhlar bölük bölük gelir Tanrı Dağından.
Ülkü çınarının erleri derler hep Turan Turan!
Yürekler parça parçadır
Birleşir bir an.
Benim de olsun bu kutlu yola
Canım kurban.






Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kurban Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kurban şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KURBAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
19.7.2021 22:31:51
5 puan verdi
Tebrik ediyorum.
Kaleminize gönlünüze sağlık.
Hayırlı bayramlar diliyorum.
neneh.
neneh., @neneh-
19.7.2021 22:27:52
5 puan verdi
Muhteşem!..Hayırlı Bayramlar..Sağlıcakla..Saygıyla..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL