Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
boyabatlı
boyabatlı
@boyabatli

Fethullah Gülen

15 Temmuz 2021 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Fethullah Gülen

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

411

Okunma

Fethullah Gülen

Allâh dedin, Muhammed dedin, milleti kandırdın
15 Temmuz günü tankla, topla millete saldırdın
Vatana ihânet ederek nice masum insanları öldürdün
Allâh’ın lâneti üzerine olsun Fethullah Gülen

Müslümanları aldattın dökerek sahte gözyaşları
Kirli emellerine alet ettin Dîn-î Mübîn-î Îslâm’ı
Gördü Türk Milleti gerçek yüzünü 15 Temmuz akşamı
Allâh’ın lâneti üzerine olsun Fethullah Gülen

Dine, diyanete, Kur’an’a hizmet ediyoruz dediniz
Kimse yokmu diye diye garip gurebanın hakkını yediniz
Şeytana kul köle olmuşsunuz cümle cemaat hepiniz
Allâh’ın lâneti üzerine olsun Fethullah Gülen

Asil Türk milletine ihânet eden asla iflâh olmaz
Sanmayın Rûz-î Mâhşerde Allâh size hesap sormaz
Vatana yaptığınız bu ihânet asla yanınıza kâr kalmaz
Allâh’ın lâneti üzerine olsun Fethullah Gülen

15 Temmuz 2021

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Fethullah gülen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fethullah gülen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fethullah Gülen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.