Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
ÖNDER34
ÖNDER34
@onder342

YÜREĞİN DE SANCI

31 Mayıs 2021 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

YÜREĞİN DE SANCI

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

499

Okunma

YÜREĞİN DE SANCI

YÜREĞİN DE SANCI

Yazar durur acı acı
Söylemez derdini
Yüreğinde sancı
Susturur kendini

Sitemleri sessiz
Kalır da dengesiz
Bir kırık fay gibi
Sallanır süresiz

Tutunmuş rüzgara
Yorulur ara ara
Mecalsiz bu hali
Uzağında kara

dalar derin derin
Bitmez ki kederin
Seni derde salan
Duyar mı haberin

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüreğin de sancı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğin de sancı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREĞİN DE SANCI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.