Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
rahim'i
rahim'i
@rahim-i

MÖHÜR GÖZLÜM

17 Mayıs 2021 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

MÖHÜR GÖZLÜM

( 6 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

362

Okunma

MÖHÜR GÖZLÜM

MÖHÜR GÖZLÜM

MÖHÜR GÖZLÜM
Ürəğim səndə qalıb
Özüm səndə qalıbdı
Ay mənim möhür gözlüm
Gözüm səndə qalıbdı

Dərdim başımnan aşıb
Fikirlərim dolaşıb
Daha iş başa düşüb
Çözüm səndə qalıbdı

Gözüm dalıb səmaya
Yalvarıram xuda ya
Dönmüşəm kərbəlaya
Üzüm səndə qalıbdı

Gözümə yuxu girmir
Kimsə dərdimi bilmir
Rahim’i dözəbilmir
Dözüm səndə qalıbdı
rahim’i
Rahim Çetinkaya

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Möhür gözlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Möhür gözlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MÖHÜR GÖZLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.