Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
zünnûn
zünnûn

tümör..

Yorum

tümör..

( 4 kişi )

2

Yorum

13

Beğeni

4,0

Puan

627

Okunma

tümör..

tümör..

insan,
iğnenin deliğinden geçen
susamış bir deve,

deve ile çölü diken
kör bir terzi
tecrübe..

nûn..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

1.0

25% (1)

Tümör.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tümör.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tümör.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-Iceberg-
-Iceberg-, @iceberg2
5.4.2021 22:42:41
Anlamli

Tebrik ederim
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL