Kararsızlık en büyük felakettir. descartes
Talat Özgen
Talat Özgen

Uzatmalar...

Yorum

Uzatmalar...

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

441

Okunma

Uzatmalar...

Uzatmalar...


Günlerden hiç bir şey
Yalana kaptı kaçtı
Söz gelişi hayat
Iskalıyor her an
Her anı
Sanarsın kör,

Tuttuğu dal
Yaprağına yabancı
Dökülmüş hayallerde
Süslü pus,

Gittiği yol
Aslında meçhul
Yokluğu bir hiçte
Kafese
Ne soluk nede nefes,

Dahası
Çığlıklar kulaklara sağır
Cıvıl cıvıl kuşlar
Düşe düş
Öksüz,

Koşullanmış özlem
Dizginleri nema lazım
Uzatmalar
Ah uzatmalar
Daha
Ne kadar...

Berlin, 16.03.2021

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Uzatmalar... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzatmalar... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uzatmalar... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Genç Kalem1906
Genç Kalem1906, @genc-kalem1906
16.3.2021 18:06:26
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık yazan kaleminizi kutlarım değerli Üstadım. Gönül sesiniz daim olsun.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL