Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
Süleyman Özerol
Süleyman Özerol

GEL DİYORSUN

Yorum

GEL DİYORSUN

( 4 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

746

Okunma

GEL DİYORSUN

Ekranda yüzün beliriyor
Sanki sis içinde
Dudaklarında tatlı bir gülümseme
Uzanmışsın öylesine
Gözlerin ağlayacakmış gibi dolu
Beyninde fırtınalar
Dudakların hafif aralık
Hala gel diyorsun

Gelemem minik kuşum gelemem
O kadar uzaktayım ki
Güzel gözlerini görmek istemiyorum
İçimi acıtır
Gözlerimi deler acılı bakışların
Sen hala gel diyorsun

Güzel gözlerinin acılı bakışı
İçindeki acıların eseri
Anlatsan dertlerini
Dayanırım
Sonuna kadar dinlerim
Ama acını istemem
Sen ise
Yine de gel diyorsun

Süleyman ÖZEROL
Ankara, 9 Ocak 2021

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gel diyorsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel diyorsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEL DİYORSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zulfikardemirel
zulfikardemirel, @zulfikardemirel
1.2.2021 19:52:02
Güzel şiiriniz için tebrik ediyorum
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL