Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
Arzu Karadoğan
Arzu Karadoğan
@arzukaradogan

Mutlu Olmak İstiyorsan

20 Aralık 2020 Pazar
Yorum
Şiirgram

Mutlu Olmak İstiyorsan

( 4 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

598

Okunma

Mutlu Olmak İstiyorsan



Mutlu olmak istiyorsan
Geçmişi geçmişte bırak
Bugüne odaklan, yarına bak
Zaman her şeyin ilacı
Dünü içinde tutma
Zamana bırak ama zamanı bırakma.

Mutlu olmak istiyorsan
Kıyaslama kendini başkalarıyla
Önce kendinle barış
Sonra kendinle yarış
Ve sevmeye kendinden başla
Benliğini öyle kolay yabana atma.

Mutlu olmak istiyorsan
Korkma, çekinme
Yürü hayatın üzerine
Olmayacak olan yine olmasın
Hiç değilse denedim dersin
Olmadı diye de değersiz değilsin
Sen her şeye değersin
Unutma.
Arzu Karadoğan




.... ✍️

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Mutlu olmak istiyorsan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutlu olmak istiyorsan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutlu Olmak İstiyorsan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
20.12.2020 23:58:10
5 puan verdi

Bu güzel satırları yazan ve bizimle paylaşan Şair Arkadaşımı içtenlikle kutluyorum. Nice güzel şiirlere...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.