İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
maskosu
maskosu
VİP ÜYE

Deniz Hırçın Bugün

Yorum

Deniz Hırçın Bugün

( 5 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

4,8

Puan

790

Okunma

Deniz Hırçın Bugün



Ihlamur altında içilir çaylar
Sohbetler karışır kuş seslerine
Heyhat bir gün gibi geçer de aylar
Hızlı ok yetişmez nefeslerine
Ihlamur altında içilir çaylar…


Sığırcıklar konmuş incir dalına
Şarkı söylüyorlar hep bir ağızdan
Kargalar taklitte bakmaz halına
Zerrece bir öğüt almaz vaazdan
Sığırcıklar konmuş incir dalına…


Deniz hırçın bugün dalgalar yaman
Balıklar habersiz, martılar şaşkın
Dağların başına çökmüş sis duman
Çarpımlar, bölmeler, artılar şaşkın
Deniz hırçın bugün martılar şaşkın…


İnsan kafeslere girdi gönül
Konuşmak, eğlenmek, çalışmak yasak
Bir virüsle oldu, erdi gönül
Hayatı berdevam ve ağır aksak
İnsan kafeslere girdi gönüllü…



Salih Yıldız…11.10.2020




.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

4.0

20% (1)

Deniz hırçın bugün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deniz hırçın bugün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Deniz Hırçın Bugün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL