İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyarlar. jean anoilh
A u B a D e
A u B a D e

O...

Yorum

O...

( 2 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

514

Okunma

O...



Sen beni kalbine sor
Hiç yalan söylemez o
Bir anlasan çok mu zor
Yalan nedir bilmez o.

Kalpten dile gelmeyen
Bir ömür silinmeyen
Alevi hiç sönmeyen
Zengin fakir bilmez o.

Uzanmaz artık kolun
Ötesi yok bu yolun
Azalır gelir sonun
Varı yoğu bilmez o.

Ne zor şeydir ayrılık
Bakarsın alık, alık,
Dil suçlu, gözler sanık
Duyarda saklanır o...




Mustafa Yaman
27 eylül 2020

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

O... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL