Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
MR
MRTKRB

SÖYLEYEMEDİM

Yorum

SÖYLEYEMEDİM

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

639

Okunma

SÖYLEYEMEDİM

Senin için gözüm yaşla dolarken,
Sana sevdiğimi söyleyemedim.
Evinin önünden çok geçtim ama,
Sana sevdiğimi söyleyemedim.

Hasretin yaksa da sensiz kalbimi,
Açsam da Rabbime ben ellerimi,
Anlattım ellere benim sevgimi,
Sana sevdiğimi söyleyemedim.

Ağladım günlerce sensizliğime,
Hasretin öldürür beni her gece,
Seni ölesiye sevdim yine de,
Sana sevdiğimi söyleyemedim.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Söyleyemedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyleyemedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖYLEYEMEDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
22.12.2019 16:17:15
5 puan verdi

Ağladım günlerce sensizliğime,
Hasretin öldürür beni her gece,
Seni ölesiye sevdim yine de,
Sana sevdiğimi söyleyemedim.

SÖYLEYEMEDİM şiirini beğeniyle okudum. Şairimi KUTLUYORUM. Nice şiirlere...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL