Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena

GİTMEZ

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

576

Okunma

GİTMEZ

GİTMEZ


GiİTMEZ
Öyle/SİN/E AlıştıM
Yönsüzlük diye bir şey var
Uğradımı
Gitmez
Hangi vatanın evladı bilinmez koynumdan atsam
Gitmez...
Tutamam
Hangi yaprağa baksam
Tek
Alıştımı
Gitmez
Ve biline tarih kadar eski
Yalnızlığı yaren yapmış birine...
Dokunmaz
Gidenler
Vedalı vedasız
Ve insan Umman
Çoğu hayal kırıklığıdır
Kırıklarımdan biliyorum
Şimdi alışkanlıklarım
Gitmez
Gitsede
BırakmaM
Öyle/SİN/E alıştıM...
SİBEL KARAĞÖZ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gitmez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gitmez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİTMEZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL