Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
DURAN DOĞAN
DURAN DOĞAN

KABUL OLSAYDI DUALARIM

Yorum

KABUL OLSAYDI DUALARIM

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

431

Okunma

KABUL OLSAYDI DUALARIM

Kabul olsaydı dualarım
Zulüm zayiat olmazdı…
Dikenli olsaydı kollarım
Bülbül gelip konmazdı…

Nur ile dolu şu sinemde
Kahır kin olmazdı…
Sevdam bir çiçek
Sararıp solmazdı…

Buram buram koklanıp
Köşe bucak saklanıp,
Bir çiçek gibi ıslanıp
Yaprak yaprak solmazdı…

Kabul olsaydı dualarım
Gönül sevdasız, sevda rüyasız olmazdı…
Kabul olsaydı dualarım
Rüya sensiz, sensiz sevdasız olmazdı…

Duran Doğan

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kabul olsaydı dualarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kabul olsaydı dualarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KABUL OLSAYDI DUALARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.