Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- goethe
yk1978
yk1978

Ben sana mahkum

Yorum

Ben sana mahkum

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

647

Okunma

Ben sana mahkum

Ben sana mahkum

Bu gece de yalnızım buğulu camlar arkasında
Kanadı kırık bir kuş misali çırpınırken karanlık odamda
Hala alışamadım senin yokluğuna.
Çünkü ;
ben sana mahkum, sen bana

Yüreğimde kanıyor açtığın tek bir yara
Kapanmaz asla yanımda olmayınca
Nefesini hissetmediğim her anımda
Anladım ki ;
ben sana mahkum, sen bana


Gülüşün ışık olurdu karanlık dünyama
Saçlarıma aklar düştü ışığım yok olunca
Kokunu alamadığım nefes alışlarımda
Haykırdım ;
ben sana mahkum, sen bana



YAHYA KAYA

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben sana mahkum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben sana mahkum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben sana mahkum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.