Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
Naim DAĞLAR
Naim DAĞLAR
@naim-daglar

Meşk

28 Eylül 2019 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

Meşk

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

812

Okunma

Meşk

Samimiyet izzettir, yokluğu riya
Yok olanlara benden dua olsun.
Halık bilsin gönül kime içten,
Kime riya.
Olamadım hic meşrebli.
Edayı bilemedim.
Gönül evim sıcaktır,
Üşüme gir dedimse de
Yanmaktan korkan vurdu kapıyı.
Ehli gönüle ben mi raslamadım,
Riyayı ehli gönül mü sandım?
Vesselam gönül işi arif işi,
Ben arif olamadım.
Arifane dolandım, yokluğa aldandım.
Destur diyenim olmadı,
Yolumu şaştım.
İzzetliniz bol ola ehli meşk.

Naim DAĞLAR


Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Meşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Meşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Meşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.