Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
Naim DAĞLAR
Naim DAĞLAR
@naim-daglar

Ölmeye muhtacım

15 Eylül 2018 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

Ölmeye muhtacım

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1337

Okunma

Ölmeye muhtacım

Demiş ya şair:"Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur."
O misal okyanusta ölmüyoruz da bir tutam sevdasızlıkta can çekişiyoruz.
Nasıl olmuşuz öyle hiç vicdan kırıntısı kalmamış gönüllerimizde
Menfaate giden her yol mübah olmuş beşeriyette

Gönüllere izan lazım izan edepten gelir
Alem edep üzre adem adaptan gayrı olmuş
Gayrısı adap olanın cüreti cehaletten gelir
Cahil cesaretliğine yürekler sağır olmuş

Kişi kendinden bilir işi can çekişmem bundandır
Gücüm yetmez liğmelenmiş yüreklerin şerrine
Duyar görür bilirim de varmaz dilim demeye
Okyanusta ölmeye muhtacım feryadım bundandır

Naim DAĞLAR...



Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ölmeye muhtacım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölmeye muhtacım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölmeye muhtacım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.