Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
AHMET TURANOĞLU
AHMET TURANOĞLU

(214)DEHLİZLER !..

Yorum

(214)DEHLİZLER !..

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1611

Okunma

(214)DEHLİZLER !..

(214)DEHLİZLER !..



Dehlizlerde yol alan sanki karanlık emer!
Zamanla kabullenir şer hayata alışır...
Güneşi gösterecek bulamazsa bir rehber ;
Işıktaki her şeyi yok etmeye çalışır !..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
(214)dehlizler !.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz (214)dehlizler !.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
(214)DEHLİZLER !.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
siyahtakibeyaz
siyahtakibeyaz, @siyahtakibeyaz
22.6.2008 21:51:44
Dehlizlerde yol alan sanki karanlık emer!
Zamanla kabullenir şer hayata alışır...
Güneşi gösterecek bulamazsa bir rehber ;
Işıktaki her şeyi yok etmeye çalışır !..

ilk okuyuşta bilmeyenin bilmediğini bilmemesi ve bu yüzden gerçeklerden yüz çevirmesini, hakikati görememesini ve hakikat yolunda olanlara da düşman kesilmesini düşündürdü şiiriniz hocam.ve bir rehbere ihtiyacımızın olduğunu ifade eden dizeniz... Kur´an tek rehber bize ve ona uyan adım adım yaklaşmakta aydınlığa...keşfedemeyenlerse tam tersine uzaklaşmakta Aydınlık´tan.... Allah razı olsun hocam, yüreğinize sağlık.
şair-i lale
şair-i lale, @sair-ilale
22.6.2008 21:47:14
Müthiş!
Hocam tebrikler
ışık teslim olmasın,
ışıklar sönerse dünyamız kararır..
Esenlikle kalın...
yaralı kardelen
yaralı kardelen, @yaralikardelen
22.6.2008 19:33:52
Dehlizlerde yol alan sanki karanlık emer!
Zamanla kabullenir şer hayata alışır...
Güneşi gösterecek bulamazsa bir rehber ;
Işıktaki her şeyi yok etmeye çalışır !..

Mükemmel bir dörtlük,
ibret alabilecegimiz ve rehber olabilecek dizeler,
okuyup anlamak isteyene neler anlatıyor neler,
yüreğinize sağlık,tebrikler
Oz-An
Oz-An, @oz-an
22.6.2008 19:22:38
Güzel bir dörtlük olmuş.
Tebrikler.

Halis AKDAĞ
Oz-An
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
22.6.2008 19:16:27
TEBRİKLER: KUTLARIM SİZİ
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL