Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
paşaoğlu
paşaoğlu
@pasaoglu

ANT OLSUN

14 Nisan 2019 Pazar
Yorum
Şiirgram

ANT OLSUN

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

644

Okunma

ANT OLSUN

Ant olsun kaleme yazdıklarına
Ben onu bilirim ona taparım
Tuzaklar kursalar Hak yollarına
Tereddüt etmeden ona koşarım


O yarattı beni bana ruh verdi
İnsan bedeniyle şereflendirdi
Bütün alem sana musahhar dedi
Onun kudretine secde yaparım


Evvelim o oldu ahirim de o
Dilim dua okur sözlerimde o
Kapanır gözlerim düşlerimde o
Gece gündüz demez onu ararım


Bu yol kutlu bir yol dönmek olur mu
şehadettir sunu hiç durulur mu
İmanlı yüreğe bend vurulur mu
Cihanı titretir haykırışlarım


14-NİSAN-2019
PAŞAOĞLU

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ant olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ant olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANT OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.