Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. james f. cooper
Şiirler Sözler
Şiirler Sözler

Sevdim Seni Yar...

Yorum

Sevdim Seni Yar...

( 6 kişi )

2

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

841

Okunma

Sevdim Seni Yar...


Her sabah sil baştan
Canım acıyor
Uyanır uyanmaz
Sensizlik canımı acıtıyor
Kalbimde hançer yokluğun
Her anımda yüreğim kanar
Seviyordun şimdi yoksun
Sevdim seni biliyorsun
Sevilemeyeceğin kadar
Sevildin bende yar...

Brtğ Yldrm

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Sevdim seni yar... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdim seni yar... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevdim Seni Yar... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
25.4.2019 14:37:17
Gönül dostu;
Aşk bahardır, aşk başlangıçtır, aşk yaşamaktır…

...........................................Saygı ve selamlar..
Cemile Ülkü
Cemile Ülkü, @cemileulku
15.4.2019 10:26:54
Bir kavganın,bir mücadelenin ,çiçek açan hayatın dilidir şiir

Zülfü Livaneli

Şiirimizin beğeniyle okudum.elinize yüreğinize sağlık saygılar sunarım
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL