Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
Ertürk Mustafa
Ertürk Mustafa
@ert-rkcmustafa

MEMLEKET GÜZELLEMELERİ

3 Şubat 2019 Pazar
Yorum
Şiirgram

MEMLEKET GÜZELLEMELERİ

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2269

Okunma

MEMLEKET GÜZELLEMELERİ

Sevdalandı yine gönül baharda
Eridi gitti dayanırlık kalmadı karda
Arılar bal ediniyor papatyalarda
Akasya çiçeğim nerdesin
Sf. 7

Elin hurmasından,çikitasından
Daha çok seviyorum
Elmasında,armudunda kurdunu
Mutluluklara hasret bu güzel yurdumu
Sf. 38
Dedim hancı;
Yüreğime oturmuş
Mutluluktan yana bir özlem
Vatanım gözümde burcu burcu
Dedi;
Ey yolcu,
Görürsen selam söyle
Yüreğimde benim de var o sancı....
Sf. 62

Köpürmüş Kızılırmak,
Çağlaya çağlaya akıyor
Dağlarına bahar
Irmaklarına kahır gelmiş
Belli ki Memleketin
sayfa 65
MAVİ GÜVERCİNE MEKTUPLAR KİTABIMDAN

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Memleket güzellemeleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Memleket güzellemeleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEMLEKET GÜZELLEMELERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
3.2.2019 23:08:07
5 puan verdi
duyarlı asil yürek sesinizi yürekten kutluyorum.
selam ve saygılar sunuyorum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.