Sevgi insanı birliğe, bencillik de yalnızlığa götürür. schiller
SİLLAGE

eskisi gibi degilim

Yorum

eskisi gibi degilim

( 3 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2739

Okunma

eskisi gibi degilim

Eskisi gibi degilim artık, sık sık dolmuyor gözlerim,
Aklıma geldiginde kalbimi acıtmıyor sözlerin,
Unutuyormuyum diyorum kendi kendime,
Merak ediyorum bazen, benden başkasını yakıştırabildinmi kendine.

Unuttun mu onu derken bile, kendime gülüyorum,
Yalnızlık bedenimi ele geçiriken ben içten içe ölüyorum,
Ama anladım ki senden başkasını sevemiyorum,
Belki sen çoktan gittin bile benden ama ben senden gidemiyorum..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Eskisi gibi degilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eskisi gibi degilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
eskisi gibi degilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SİLLAGE, @sillage
3.10.2018 20:16:11
Teşekkür ederim efendim.
AZAP
AZAP, @azap
3.10.2018 20:10:52
5 puan verdi
duyguların sevgi dolu sesiydi bu sevda yüklü şiir dost kutlarım kal esenlik içinde...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL