Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
CAN-İ
CAN-İ

aşk bulantısı...

Yorum

aşk bulantısı...

( 1 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

975

Okunma

aşk bulantısı...


müthiş bir soğuyuş
yabancılaşma
muhteşem bir uzaklaşma
görkemli bir tiksiniş
ve ölüm kadar korkunç
çığlıklar içinde öyle çirkin
kul yapımı bir aşkın can verişi...

can-i

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk bulantısı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk bulantısı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşk bulantısı... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
25.8.2018 08:19:37
Hisli duyguların canlı kalışı haz verici...
Tebrik ederim...
Beğendim...
Şiir sev, şiir yaz, şiir oku...
...................................... Saygı ve selamla.
Tevfik DÖLEK
Tevfik DÖLEK, @tevfikdolek
24.7.2018 18:43:36
En ulvi duygularımla
Tebrik ediyorum
Güzel şiiri ve değerli şairi
---Kaleminiz susmasın
-----En derin Saygılarımı sunarım
---------------Selâm ve duâ ile
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
24.7.2018 15:56:14

övgüye layık mükemmel bir eser olmuş kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL