Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
Ali  Alkış
Ali Alkış

farkında mısın

Yorum

farkında mısın

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1003

Okunma

farkında mısın

farkında mısın

Bir tek yaprağına razıyken

sen gövdeni bıraktın yüreğimde

uzun uzun sustuk vedanın kıyılarında.

farkında mısın,

Sahipsiz bakışlarını çok sevmiştim...A.ALKIS

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Farkında mısın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Farkında mısın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
farkında mısın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
29.1.2018 18:28:09
5 puan verdi
AZ DA OLSA O KADAR ÇOK ŞEYLER ANLATAN BİR ŞİİRDİ Kİ...
candan tebrikler mümtaz kaleminize...saygılarımla.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL