Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
Talat Özgen
Talat Özgen

Heyhat...

Yorum

Heyhat...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

826

Okunma

Heyhat...

Heyhat...

bu kadar zıtlıklara inat
ben seni hala seviyorsam
bunun adı ne olabilir ki
hem aşktan hem sevdadan gayri,

tutkunun da çok,çok ötesinde
kerametin kerameti bu
zaman da çaresizliğe bal
fark etmiyor ha ben ha kral,

güne yazılan çizilenler
dert hanem de bin kahra bedel
sen olduktan sonra can tanem
neyime daha cümle alem,

hesapsız kitapsız şu mekan
ceremeleri günlük vaka
bilmezler mi ki ey güzellik
kalp yüreğimde durur dimdik,

ne çağ umrumda nede hal
yokluğun varlığımda bir dağ
diyebilceğim tek şey heyhat
sevmek hem hayat hem kabahat...

(Berlin,27.12.2017)

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Heyhat... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Heyhat... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Heyhat... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL