Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
ALİ ÖZGÜR.
ALİ ÖZGÜR.

Çıkmaz Sokak

Yorum

Çıkmaz Sokak

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

2677

Okunma

Çıkmaz Sokak


Bugün boş bir demlik gibiyim.
Kaç derdi, kederi ağırladı tadım ,kokum.
Ulaşılmaz dağ çiçekleri gibi
Doğrudur ;senden çok uzaktayım.
Vakitse tam unutma vakti.
Böyle bir hüznü dinlerdim hep ,
yorgun bir yüzde.
Bahar bakışlı ,ürkek bir ceylan ı
Kelimeler kifayetsiz kalırdı
Sarhoş bir dilde
Çıkmaz bir sokakta bulurdum kendimi
Sabah a karşı
Son şişesin de anlardım şarabın
Seni kaybettiğimi...

A. ÖZGÜR EGEMENLER
8.11.21017

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çıkmaz sokak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çıkmaz sokak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çıkmaz Sokak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL