İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
ALİ ÖZGÜR.
ALİ ÖZGÜR.

DİLEK

Yorum

DİLEK

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1715

Okunma

DİLEK






Kaç kişi baktı sana ,gülümsemenle dünyayı sevdi
kaç kişi endamını hayranlıkla izledi
kaç kişi sabahlara kadar düşündü seni
Adını kimler yazılara döktü,unutamadı yıllarca seni



Yalnızca ben gerçekten sevdim seni
Yalnızca ben kendin olduğun için sevdim
Sabahları yüzünü yıkamadan ,gözlerini kamaştırmanı sevdim.
Acıdan akan göz yaşlarını sevdim
Yorulunca az beklemeni, nefes alıp verişini sevdim
Adı Dilekmiş , dileklerim sen olduğun için sevdim.



A.ÖZGÜR EGEMENLER

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dilek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dilek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİLEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
13.3.2012 07:53:31
5 puan verdi
Gönül sesiniz hiç susmasın dostum.
Saygılarımla.......
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL