Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
patagon
patagon

boşluk alfabesiz

Yorum

boşluk alfabesiz

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

972

Okunma

boşluk alfabesiz

bilmiyorsun ne dense duysan
boşluk ses geçirmiyor
eşiğe a terkedileni bir bebe ağlasa şimdi
sütü aktı akacak duvar taşıyan omuz
mutlu kurbanlar hep gülümser
o taş keseni sözler gibi

boşluk bu ciğerleri havasızlık
nefes alamıyor ağacın yüksek elleri
kabukları var gözlerin
yosun taslarda üzüm tadı
hatırlat diyorsun göğsüme soğuyup gideni
izleri susmadan ayakların
rüzgardan ödünç alınan
itikadı siyah saçların güneş yüzü

bilmiyorum ben anlatırdım sana
fısıldayan kuyunun çatlayan dudaklara serinliğini
kuş kanadı gelenlerin
titrettiğini toprağın yüreğini nasıl
dar boğazlar aşanı mektubat
uçurtmaların neler gördüğünü
bilsem derdim gidip avuçlara geleni

0040

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Boşluk alfabesiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşluk alfabesiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
boşluk alfabesiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL