Bilge sözler şeker kamışına benzer; ne kadar emsen de tadı tükenmez. (afrika atasözü)
cengiz esgin
cengiz esgin

NANAYDA

Yorum

NANAYDA

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

581

Okunma

NANAYDA

Atalar içmezdi durgun su
Sen ise plastiklerin faresi
Fena hastalık nedeniysebu
Her illetin var bir çaresi

Sevgisizliktir boğan bedeni
Ne faydan var dosta eşe
Kirliye bulaşmaksa nedeni
Sevgi verdikçe artar beleşe

Tedavi yok ilaçlar market
Dertlere derman çamurda
Çaresizliği sen de terk et
İnanmak yapışmış hamurda
*
Panik atak tansiyon şeker
Modern ilaçlardan yok fayda
Gelseydi hepsi teker teker
Azrail halay çekiyor NANAYDA

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nanayda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nanayda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NANAYDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL