Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
re
reis.reis
@reis-reis

Doğum Günün

12 Haziran 2017 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

Doğum Günün

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1062

Okunma

Doğum Günün

Doğum Günün

Sevginle dolu gönlüm,
Girdiğin yeni yaşında.
Yine nemlendi gözlerim,
Sensiz geçen bu baharda.

Ne gül dalında bülbül,
Ne neşe var bağlarda.
Bu yaz açmadı sümbül,
Kar tutmadı dağlarda.

Unutmak mümkünmü seni,
Olmasanda hayatımda,
Hatıralar sarar teni,
Her on sekiz haziranda.

Sevimli kumral saçların,
Baş üstünde bir yanardağ,
Pembe beyaz yanakların,
Bilmem aynımıdır bu çağ.

Yeni yaşta güzellikler,
Mutluluklar senin olsun,
Naçar gönül selam bekler,
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.

Hamit Çalı 17.06.2017
Sumruya ithaf olunur.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Doğum günün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doğum günün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Doğum Günün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.