Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
Furkan ÇELİKER
Furkan ÇELİKER

GAYEM

Yorum

GAYEM

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1373

Okunma

GAYEM

Karşımdaki ormanın yolu puslu, engebeli
Bu demek değildir ki içeri girmemeli
Asıl, bilinenden bilinmeyene yönelmeli
Ülkümün çınlayan sesidir, beni çağıran

Düşler eskimez, belki hep düş kalır
Sözler silinmez, hep zihinde kalır
Olsa da bu puslu yol bana kahır
Ülkümün çınlayan sesidir, beni çağıran

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gayem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gayem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GAYEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL