Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
Ahsen  Tosun
Ahsen Tosun
@ahsentosun

NİCELERCE ÖLMEM

31 Mart 2017 Cuma
Yorum
Şiirgram

NİCELERCE ÖLMEM

( 4 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1645

Okunma

NİCELERCE ÖLMEM

Şehadet ehli kelam,
sûkut-u yalnızı işitir köprü bağı susuz iklimi çatlatan ahlam
Yuva kuşu özgür göğü gür hisli elvan,
vakit esiri uçuran öksüz yayı saplayan yaşam
Ervahlar eyvahları ahlatan er-i alem,
ölüm ahdi ufukta katre katre yazılsa
bir gün mektubun pusulasında gizlenen
nefeslere ilişir yankılanır nicelerce ölmem

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Nicelerce ölmem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nicelerce ölmem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NİCELERCE ÖLMEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Âhiri
Âhiri, @hiri
10.3.2025 01:25:42
Çok harika hem de çok !

Tebrikler
Sabahat  çelik
Sabahat çelik, @sabahatcelik
14.4.2017 18:12:38
5 puan verdi
Muhteşem kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.