Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
Bayram Məmmədov
Bayram Məmmədov

Bu günüm keçdi heder...

Yorum

Bu günüm keçdi heder...

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

852

Okunma

Bu günüm keçdi heder...

Bu günüm keçdi hədər...
Yenə naz eylədin ey yar bu günüm keçdi hədər,
Nazına dözəmməyib qəlb heç nədən çəkdi kədər.

Günahım söylə nədir ey qəlbim sıxıb buraxan,
Bu qədər etmə sitəm,dözəmmirəm nazın yetər.

Bu hala düşməyimin eşqdəki sevda gücüdür,
Sevdamın bil dəyərin bilməsən qəlbini didər.

Demişdim nazına mən bir daha qısqanmayacam,
Baxmadı qəlb sözümə qısqandı əzəldən betər.

Bayramın eşqi aşkar salma zalım intizara,
Eşqi qəlbdə göyərib sevdalı bir barı bitər.
2017.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu günüm keçdi heder... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu günüm keçdi heder... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu günüm keçdi heder... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
23.2.2017 09:22:30

Şiirin konusu ne olursa olsun, ele alınan konuyu anlatış şahane…
Kutlarım…

……………………………….. Saygı ve Selamlar…
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL