Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Derya Üçüncü
Derya Üçüncü

Ulu Orta

Yorum

Ulu Orta

( 2 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1549

Okunma

Ulu Orta

Yüreğini sevdim senin
Yüksekçe bir tepenin akşamüzeri rüzgarında,
2 sandalyeli bir masada
Anlattıkça süregelen sohbetini
Konuştukça büyüyen gözlerinin coşkusunda,
Kaşla göz arasında
Yüreğini sevdim senin
Ulu orta.
02.08.2016

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ulu orta Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ulu orta şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ulu Orta şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Atilla Çakıroğlu
Atilla Çakıroğlu, @atillacakiroglu
6.1.2017 03:04:30
Yüreğine sağlık
deli_doluyum
deli_doluyum, @deli-doluyum
31.12.2016 23:26:42
5 puan verdi
Şippidak sevmek
Yuregine saglik....
Yurekten sevene boynumu kildan ince...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL