Gençlikte sevmek için yaşarız, yaş ilerledikçe yaşamayı severiz. saint euremond
bozkurt_33
bozkurt_33

Geldiler Ama Dönemediler

Yorum

Geldiler Ama Dönemediler

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1243

Okunma

Geldiler Ama Dönemediler

Geldiler Ama Dönemediler

Özlemini çektik hürriyetin,
Kılıcımızı çıkardık kınından en sonunda,
Geldiler! Üstümüze geldiler.
Arkadan vuran kahpe bir köpek gibi,
Saklandılar tıpkı bir kunduz gibi,
Ama yıkılmadık biz,
Onurluca çıktık karşılarına.
Damarına basılmış yağız bir kurt gibi,
Bağımsızlığımıza, vatanımıza, haykırdık
Gelibolu’nun yüksek tepelerinden.
Onlar, geldiler ama dönemediler...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geldiler ama dönemediler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geldiler ama dönemediler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geldiler Ama Dönemediler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
17.4.2008 20:54:03
Beğeni:
0
Okunma:
1243
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL