Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Bursali Doğan
Bursali Doğan

KALBİNE SÜRGÜN

Yorum

KALBİNE SÜRGÜN

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

637

Okunma

KALBİNE SÜRGÜN

KALBİNE SÜRGÜN
Bir bakışın var
Birde içime çöküşü
Bir duruşun var
Sanki kıble misali
İşte ben KALBİNE sürgün

Bekliyorum umudum var
Belki birgün farkedersin
Belkide hiç görmessin
Belkide gördün amaa dikate almadın
İşte ben KALBİNE sürgün

Anlasan ne olurdu
Anlamlı aşkımı
Ama SEN alışmamışsın ve bilmessin ki
Aşkın bukadar kolay olabilecegini
Ama
İşte ben KALBİNE sürgün

İstersen bana serseri de
İstersen ENAYİ ama SEN benim
İsteyerek baş koyduğum SECDEM sin
İŞTE ben KALBİNE sürgün

bursalı Bursali Doğan S 23 06 17 09 2016....

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kalbine sürgün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbine sürgün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALBİNE SÜRGÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
19.11.2016 20:50:36
5 puan verdi
Değerli DOST

Güzel duygularla yazılmış, yüreğin haykırışı kaleme yazdırmış ve ortaya muhteşem bir eser çıkmış, Kaleminiz daim, Tüm dilek ve temennileriniz kabul kabul olsun.

Saygı ve selamlarımla
Bülent YILMAZ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL