Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville

AŞK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

614

Okunma

AŞK

AŞK
Sen bende aşk mısın gerçeği söyle
Yıkılmaz duvarsan dikil karşımda
Segiyi aşk ile verirsen bana
Ben sütun olurum Aşk duvarına
.
Eğilir başım gerçek sevensen
Kavrulur yüreğim benim gibiysen
Yar diye gönüle gelip girdiysen
Soyumda aşkımdan meyve beklerim
.
İşlenmemiş topraksın gönülde elbet
Ekip diken olsada acemi gerçek
Tavunda işlenip yuvrulmak gerçek
Sevgi ve aşkla olururum gerçek
.
Çok güzel sevdiysem marifet senin
Aşk diye takılan bu yürek benim
Yarına az kaldı sabahım senin
Arayıp sorarsan bu yürek senin
.
doğan savcı 07 05 2017

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.