İnsanlar köprü kuracakları yerde, duvar ördükleri için yalnız kalırlar.-- newton
ÜNSÜZ ŞAİR...
ÜNSÜZ ŞAİR...

UNUTULMAK NE ACI...

Yorum

UNUTULMAK NE ACI...

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1510

Okunma

UNUTULMAK NE ACI...

Unutulmak ne acı:
Bak nasıl gerilere gidiyorum mesela
Çarmığa gerilen isa,
Tanrı ile konuşan musa
ve doğru yoldan hiç sapmayan âsa
anladıysan hiç durma
sende beni anımsa...

Unutulmak ne acı:
Al bir damla yaşımı bırak umman içine,
seyre dalsın melekler
beşerdeki acıyı.
Masiyesiz İsrafil biliyor mu acaba
sevenin göğsündeki en acı kıyameti?...

Unutulmak ne acı:
Oysa sen aklıma düşünce
senden beter vuruldum
bir şiire bir de kaleme.
Dilim, yüreğim yaralı işte.
Ne olur daha fazla söyletme beni
söyletme be vefasız,
dinimdem imanımdan ayrı düşemiyorum...

ÜNSÜZ...




Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Unutulmak ne acı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutulmak ne acı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTULMAK NE ACI... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
vuslat05
vuslat05, @vuslat05
7.9.2016 13:51:33
5 puan verdi
Unutmak mı zor unutulmak mı?
İkisi de birbirinden zor..İkisi de ayrı kor...Yakar yürekleri...
Unutulmamak dilekleri ile..
Tebrikler.
ESRA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.