Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
Talat Özgen
Talat Özgen

Hayat Denen Zan...

Yorum

Hayat Denen Zan...

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1178

Okunma

Hayat Denen Zan...

Hayat Denen Zan...

elden gitmiş miş
hayat denen zan
karşı koymak yetmez
olacaksın yalan
derde dert olarak
kahıra kahır
yok bundan ötesi
olsan da kambur...

değişmez hiç bir şey
geçen zaman olur
güne gün katmak
ömüre çarçur
çaresizlik diz boyu
saymakla bitmez
gölgeleri toplasan da
bir varlık etmez...

ben ben oldum
sanma ki gerçek
ben ben olmak
hayal de bitmek
ne gecem gece
ne gündüzüm gündüz
süzülüp dururum
rüyam da dümdüz...

yazılmış çizilmiş
meğerse cümbüş müş
vakti geldi mi
düşecek elbet düş
yarınlar çok uzak
yokluğa çimdik
sanki var oldukta
hesabı kitabı bildik...

(Berlin,21.07.2016)

Talat Özgen

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hayat denen zan... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat denen zan... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayat Denen Zan... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL