İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
gülşah ERCİYAS
gülşah ERCİYAS

DİĞER YARIM

Yorum

DİĞER YARIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1111

Okunma

DİĞER YARIM

Dün gece yine,
Sen kokuyordu düşlerim,
Dizlerine vurarak, ağıt yakıyordu zavallı kalbim.
Körebe oynuyordu, hayat benimle acımasız ve huysuz
Gözleri kapalı olan, sevdamızdı oysa
Bilmeden ve istemeden,
Bilinçsiz...
Kaybolmuştu ruhlarımız,
Birbirimize aitken ümitsiz.

Karanlıklar ardında, seni bulmuştum ben
Babam, sevgilim, sırdaşım, arkadaşım
Her şeyim, olmuştun sen
Kural koyamadık,
Oyun oynamadık,
Safça birbirimize, bağlandık aniden
Ben sende kayboldum,
Sen bende kaybolurken.

Gülşah ERCİYAS

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Diğer yarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diğer yarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİĞER YARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL