Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
kundakçıoğlu
kundakçıoğlu
VİP ÜYE

Davul Tokmağı

Yorum

Davul Tokmağı

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

761

Okunma

Davul Tokmağı

Zurna ile davul kardeştir
Biri üflenir biri vurulur
Ne o yanlış mı
Siz hiç davulu üfleyen
Zurnayı vuran gördünüz mü
Ancak
Okkapapuçlar zurnayı kırarak öttürür
Davul tokmak ister arkadaş
Yoksa tokmağın
Davulu sırtına asma
Zurna küser sonra.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Davul tokmağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Davul tokmağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Davul Tokmağı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ayhan55akgül
ayhan55akgül, @ayhan55akgul2
22.3.2016 01:37:09
5 puan verdi
kısa ve öz yazan hisseden yüregine saglık kutlarım
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL