İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Kamber BAL
Kamber BAL

Aşk Mevlası

Yorum

Aşk Mevlası

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

845

Okunma

Aşk Mevlası

Aşk Mevlası

Çoban gibiyim sürü peşinde
Çomar dolaşır daim peşimde
Gönül figanda, nurun aşımda
Rısk kantarına ser hele beni

Kızıl güldüm açtım çığ altında
Rüzgar savruldu kah kahalarda
Sen sevilendin tüm sevdalarda
Tutsak cennete. sor hele beni

Aşk mevlasına eşit aramız
Hicran oldu sarılmaz yaramız
İste ki kabul olmaz duamız
Bal’da seveni bul hele beni

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk mevlası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk mevlası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk Mevlası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL