Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)

Sevgi Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sevgi" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sevgi ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sevgi" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sevgi ile ilgili " 20566 " şiir aşağıdadır.
Sen ıtır kokan,bahar kokan
meltem yelisin
öyle durma,gönlünce es
bağrıma dol benim


...
Devamını oku »
Bu kayalar...
Yığın yığın yığılsalar,
Kaybolmaz hatıralar...
Bakarsa bir köşeden nemli gözler,
Bir acı gülüş, yüreği yakarsa,

...
Devamını oku »
Koklamadan derlemişim gülümü.
Eşim dostum bilmiyor ki halimi.
Şükrederim, buldum Rabbim dengimi.

Dünya alem güzellerle süslenmiş.

...
Devamını oku »
Tümceler beslerken
Üzüm aklı dallar
Şarap kokusu çalardı
Yastığımın çıplak düşlü yatağı
Düşürdüğüm cemreleri,

...
Devamını oku »
Anlaşılmaz, anlatılmaz biçimde
Suçlar benim, ben suçların içinde
Ben senden ayrı mı düştüm sevgilim?

Kendimedir sorum sendedir cevap

...
Devamını oku »


Nedir bu bendeki perva
Yırtılsın bu dilim aşk'la

...
Devamını oku »
Gözlerin dolmuş konuşacaksın
Parmak uçlarımla dokunduğum
Dudakların ürkek…



...
Devamını oku »
YAĞMURLU Bİ GÜNDE ISLANMAK İSTERDİM SOKAKLARDA
SANA SARILIP AĞLAMAK İSTERDİM GEÇMİŞE İNAT
GELECEĞE UMUT YÜREĞİMDEKİ ATEŞLE,
HANİ BAKARDIN YA BANA O KÖMÜR GÖZLERİNLE
HANİ O SEVGİ DOLU BAKIŞLARINDA

...
Devamını oku »
Beklemekteyim sevgilim… 09.05.2009 00:12



Gözlerin gözlerime deydiğinde,neler oluyor derdim hep

...
Devamını oku »

İlk 1739 1740 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL