Dostluk, toprak bir maşrapa gibidir, önemsiz bir nedenden birdenbire kırılır ve bir daha kullanılamaz. cicero

Olsun Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Olsun" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Olsun ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Olsun" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Olsun ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Gönül almak için tam sırasıdır
Dostlar buluşurlar küsler barışır
Senin ki şimdiden mubarek olsun

Sabahın köründe arayan çıkar

...
Devamını oku »
Bugün bayram, kurbanlar kesilecek garipler gözetilip, büyükler ziyaret edilecek. Yürekler bir olacak bugün, gönüller engin, sevgiler zengin olacak.
Gökten melekler inecek yer yüzüne, İbrahim Peygamberden selam getirecekler. Rahmet kanatlarını gerecekler İsmail Peygambere. Kurban indirecekler göklerden.
Yüzler gülecek bugün, yuvalar şenlenecek. Hepimiz sevgiyle, umutla coşacağız, bayram sevinci saracak ruhumuzu, sevgiyle koşacağız tüm sevdiklerimize.
İliklerimize kadar bayram sevimci yaşayacağız. Umut bağlayacağız Arafat’ta lebbeyk lebbeyk diyenlere.

...
Devamını oku »
Sosyetik asri bayanlar
Bayramınız kutlu olsun
Dini çagdışı sayanlar
Bayramınız kutlu olsun

...
Devamını oku »
Lakin Kurban Kesecek paramız yok" diyordu kadın
ve ekliyordu:
"Bu bayramda sizi giydiremeyeceğim..
Komşunuz Afife hanımın getirdikleriyle idare ediverin"
Küçük kız homurdandı boyuna bakmadan:

...
Devamını oku »
Derman olunur hep,çaresiz derde
Bırakmaz inşaALLÂH Mevlâ darda
Kurban Bayramınız Mubarek ola...



...
Devamını oku »
Tebessüm kaplasın yüzlerinizi
Kurban Bayramınız mübarek olsun
Rahmet-i İlâhî kuşatsın sizi
Kurban Bayramınız mübarek olsun


...
Devamını oku »
Budur hakkımızda hayırlı kelam,
Bu gün sizden hayır duası alam,
Dostlar bayramınız mübarek olsun.

Bizi kardeş yaptı yüce Yaradan...

...
Devamını oku »
Açarsam gönlüme yazıklar olsun.
Âb-ı hayat aksa, aşk pınarında
İçersem gönlüme yazıklar olsun!..

Post olup yatmıştım ayaklarında

...
Devamını oku »
Uzaklardan bakıp, gülme sözüme,
Çekip de giderim, yeminim olsun.
Acıyarak sakın, bakma gözüme,
Söküp de giderim, yeminim olsun.


...
Devamını oku »
Günün kutlu ve mutlu olsun
Sen her zaman gül neşeli ol
Oğlum gurbette diye üzülme
Koşarda gelirim anacığım
Koşup elini öpmek isterim

...
Devamını oku »

İlk 1048 1049 1050 1051 1052
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL