Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire

Kuyucaklı Yusuf

0/5
0 kişi
0
Okunma
0
Beğeni
0
İnceleme
Tanıtım Yazısı
Muazzez’in varlığı Yusuf için büyük, boşlukları dolduracak mahiyette bir şey değildi; fakat onun yokluğu müthişti.” Sabahattin Ali, 1937 yılında kaleme aldığı bu ilk romanında; bürokrasi ve eşrafın ezdiği halkın içinde yaşanan, kısa ama insanı kor gibi yakan bir aşkı işler… Berna Moran’ın, ‘öncü bir yapıt’ diye nitelendirdiği Kuyucaklı Yusuf, çok insan için Sabahattin Ali’nin başyapıtıdır.
daha fazla
Yayınevi: Başlık Yayınları
ISBN: 9786258228960
Sayfa: 243 s.
Boyut: 13.5 x 21
Kapak: Ciltsiz
Tarih: 2023
Kağıt Tipi: 2. Hamur
İncelemeler ve Yorumlar
13.5 x 21 kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL