Tüm mutsuzluklar yokluktan değil, çokluktan gelir. tolstoy

Kan Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Kan" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Kan ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Kan" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Kan ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Başladı meşhur kabusu
Düşünme vardır oluru
Bir anda yoktu unutulası.

Birtakım cümleler zordur

...
Devamını oku »
Her dal kendi mevsiminde

Benimle öldü


...
Devamını oku »
....
....
..
.........
.....

...
Devamını oku »
Yeniden başlamış her şey
Son safha
Bir hastalığa yazmakmış kader
Onu içimden atmak
Sonmu dünmü demeden

...
Devamını oku »


Deruni tahayyüller gözlerimde belirdi
Ufuklar şaha kalkmış atlılarım mı geldi ?

...
Devamını oku »
Arkadan vurur emekçiyi her alçak.
Emekçiyi dinle birde sen ey hak.
Paylaş adaletle gerçek olur ancak.



...
Devamını oku »
Onların tek suçu,Müslüman Türk olmaktı
Özbe öz kardeşi yapayalnız bıraktı
Yüzlerce yıldır çok ama çok kanlar aktı
Türk illeri kan ağlıyor,yetişin artık...

...
Devamını oku »
Bir dil/de ne çok şey var
Susarak hayatımda
Susmayan
Öldürmek gibi bir şey bu
Öldürdüm dese bile

...
Devamını oku »
Mavi kan


Bu son harp kendimle ve seninle
Hanili şiirler yazacağım sana

...
Devamını oku »
Kafesten özgürlüğüne kavuşmak isteyen
bir kuş...
Çabaladıkça çabalar dimi...
Çırpındıkça çırpınır...
Her çırpınışta kafesin tellerine çarpıp

...
Devamını oku »

İlk 237 238 239 240 241
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL